HI&T stelt handelsmissie samen voor deelname 37ste FIHAV

HI&T stelt handelsmissie samen voor deelname 37ste FIHAV

22-07-2019

Het organisatiecomité van de Internationale Beurs van Havana, FIHAV organiseert haar 37ste editie. Dit zal van  4 tot 8 november 2019 op het beursterrein EXPOCUBA worden gehouden.  Gedurende vijf dagen komen exposanten, zakenlieden en technici uit alle sectoren van de Cubaanse economie bij elkaar. Dit creëert een gunstig klimaat voor de ontwikkeling van betreffende sectoren.

Suriname zal ook deelname aan 37ste FIHAV met als doel: Het ontmoeten van potentiële zakenpartners voor Suriname;  het bevorderen van de internationale netwerken tussen de Surinaamse en de Cubaanse ondernemers; het vergroten van de aanwezigheid van Surinaamse producten op de Cubaanse markt en het introduceren van nieuwe en innovatieve Surinaamse producten. Daarnaast heeft deze handelsmissie ook tot doel dat Surinaamse ondernemers in contact komen met potentiële investeerders.

Naar aanleiding hiervan zal het Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) een handelsmissie voorbereiden  voor deelname aan dit evenement. Ondernemers, die hun producten en diensten tijdens dit evenement wensen te exposeren en mogelijke zakenrelaties of handelsbetrekkingen wensen op te bouwen met potentiële partners, worden in de gelegenheid gesteld zich te laten registreren. 

Registratie voor deelname aan de expo in Havana, Cuba kan tot uiterlijk vrijdag 09 augustus 2019.

Voor meer informatie en registratie:

Contact persoon: Mw. Rowena Verdies / Mw. Consuella Walden

Onderdirectoraat Handel

Telefoon: 402080 tst. 1062 / 1063

E-mail: rowena.verdies@minhi.gov.sr / consuella.walden@minhi.gov.sr