Minister Walden maakt kennis met Noumenon Growth Agency

Minister Walden maakt kennis met Noumenon Growth Agency

08-03-2021

Minister Saskia Walden van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft op donderdag 4 maart 2021 kennisgemaakt met Noumenon Growth Agency. Tijdens de kennismaking, die virtueel heeft plaatsgevonden, heeft Natascha de Randamie, eigenaar van Noumenon Growth Agency de minister geїnformeerd over het ontstaan van de onderneming en de diverse diensten die haar onderneming biedt.

 

Zo is ze ingegaan op de 4 sleutel gebieden waarin haar bedrijf gespecialiseerd is. Deze zijn: branding, sales and marketing, ervaring en innovatie, marketresearch en consumententrends en inzichten.

Ook haar Business partner, Michelle Low Chew Tung, managing director en business owner van INVENI Business & Technology Ltd (Trinidad & Tabago) heeft een afzonderlijke presentatie gehouden voor de bewindsvrouw.

Low Chew Tung gaf een uiteenzetting over, hoe klanten de waarde positie kunnen bepalen bij het toepassen van producten en diensten. Haar presentatie was voornamelijk bestemd voor importeurs en exporteurs, fabrikanten en procurement managers.

Naast minister Walden waren vanuit het ministerie van EZ ook de directeuren Rafiq Ilahi en Magubane Poetisi, respectievelijk van het directoraat Technologische Innovatie en Ondernemerschap deelgenoot van deze meeting