BRANDSTOF LEVERANCIER RUBIS OPENT OFFICIEEL HAAR DEUREN

BRANDSTOF LEVERANCIER RUBIS OPENT OFFICIEEL HAAR DEUREN

22-11-2019

RUBiS West Indies Limited Suriname, de nieuwe brandstofleverancier, heeft op 21 november 2019 officieel zijn deuren geopend. In de levering van brandstof heeft RUBIS in de oliedistributeur Roy Boedhoe, CEO RBE enterprises, een bijzondere partner gevonden. RUBiS heeft het volledig vertrouwen in Boedhoe gesteld en een investering van ruim USS 15 miljoen gepleegd in het bouwen van de terminal. Tijdens zijn toespraak benadrukt dhr. Boedhoe, dat RBE (Roy Boedhoe’s Enterprises) met RUBIS marktleider zal worden.

Hij vindt de officiele opening van RUBIS daarom  een bijzonder groot moment. De vele tegenwerkingen en ondersteuning hebben samen ervoor gezorgd, dat hij heeft doorgezet om te komen tot waar hij nu is. Boedhoe is verheugd om de eerste distributeur te zijn van RUBIS brandstof naar de Surinaamse gemeenschap toe.

Tijdens de opening kwamen diverse spekers aan het woord, waaronder de CEO van Rubis Caribbean, Mauricio Nicholls, die de revue liet passeren, vanaf het moment waarop er naar mogelijkheden werd gezocht om de Surinaaamse markt te betreden van tot aan deze dag.

De heer Christian Cochet, CEO RUBIS energie, France spreekt van een nieuwe speler die in Suriname geboren is. Angelique Tjang-A-Sjin, financieel beheerder van RUBiS, die kort een dankwoord richtte, gaf blijk van waardering aan minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme, die zijn medewerking heeft verleend, zodat zaken vlotter konden verlopen.  De HIT-minister, die ook een kort woord richtte tot de aanwezigen, feliciteerde RUBIS met dit heugelijk feit en wees erop, dat ondanks het voor dit bedrijf niet makkelijk is geweest, ze door hebben gezet en dat met de komst van RUBIS er een spinoff zal zijn in Suriname.

Dit zal ook leiden tot economische groei. De bewindsman is ervan overtuigd dat de samenwerking van oude en nieuwe spelers op de markt tot grote hoogte kan leiden. Na het officieel gedeelte werden op twee locaties ( nabij het kantoor en bij de terminal) het lint doorgeknipt door minister Tsang, Roy Boedhoe en zijn kleinzoon.