Workshop registratie

30-11-2021
In Juli 2021 zijn Stichting Suriname Waste Management (SUWAMA) in samenwerking met het Basel Convention Regional Centre for Training and Technology Transfer for the Caribbean (BCRC-Caribbean) onder toezicht van het Directoraat Milieu binnen het ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu, officieel gestart met het project ‘Replacing single use plastics (SUPs) in the economy of Suriname’. Het hoofddoel van het project is om samen met diverse stakeholders te brainstormen over hoe SUPs in Suriname te voorkomen danwel te verminderen in de hele keten vanaf import tot consumptie.
De activiteiten in het kader van het project zullen worden geleid door Stg. SUWAMA.
Om het succes van dit project te garanderen, is de participatie van stakeholders cruciaal, omdat de inzichten en adviezen van stakeholders de basis zullen vormen van aanbevelingen om SUPs in Suriname te vervangen.
Ik het kader hiervan, bent u geïdentificeerd als een belangrijke stakeholder en nodigen wij u uit om deel te nemen aan de virtuele consultatie workshop op maandag 06 december 2021.
De voorlopige agenda van de workshop treft u aangehecht aan, tezamen met de workshop concept note (waarin u meer informatie aantreft over het project). Elke participant wordt verzocht het elektronische registratieformulier in te vullen via deze link: Workshop registration (google.com)
U kunt zich tot 05 December registreren voor deelname.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via l.somwaru@suwama.org / stichtingsuwama@gmail.com